Biologisch lamsvlees

Ben je op zoek naar een lekker stukje biologisch vlees? Wat dacht je van heerlijk biologisch lamsvlees? Bij JP Puurvlees kun je biologisch lamsvlees bestellen dat afkomstig is uit Zwolle van de Vreugde Hoeve. Wanneer je lamsvlees bij ons bestelt, heb je gegarandeerd diervriendelijk en biologisch lamsvlees van lammeren die niet ouder zijn dan 12 maanden.Lamsham Bio

Lamsham Bio

Per 100 gram:  €4,19
Lamsrack Bio (750 gr)

Lamsrack Bio (750 gr)

Per 100 gram:  €5,89
Lamsrollade Bio(750gram)

Lamsrollade Bio(750gram)

Per 100 gram:  €3,39
Lamsschenkel Bio

Lamsschenkel Bio

Per 100 gram:  €2,30
Lamskotelet Bio

Lamskotelet Bio

Per 100 gram:  €4,10
Lamsprocureur Bio

Lamsprocureur Bio

Per 100 gram:  €3,05
Lamsprocureur met been Bio

Lamsprocureur met been Bio

Per 100 gram:  €2,66
Lamsrack Bio (500 gr)

Lamsrack Bio (500 gr)

Per 100 gram:  €5,89
Lamsvleesspies Bio

Lamsvleesspies Bio

Per 100 gram:  €3,60
Lamsstoofpotje gegaard Bio

Lamsstoofpotje gegaard Bio

Per 100 gram:  €3,40
Lamsstoofvlees Bio

Lamsstoofvlees Bio

Per 100 gram:  €2,95
Lamsshoarma Bio

Lamsshoarma Bio

Per 100 gram:  €3,10
Lam aan het spit Bio

Lam aan het spit Bio

Per stuk:  €580,00
Lam heel Bio

Lam heel Bio

Per stuk:  €540,00
Lamsbot Bio

Lamsbot Bio

Per 100 gram:  €0,86
Lamsbouillon/fond Bio

Lamsbouillon/fond Bio

Per stuk:  €7,49
Lamsbout met been Bio (500 gram)

Lamsbout met been Bio (500 gram)

Per 100 gram:  €3,10
Lamsbout met been Bio (1000 gram)

Lamsbout met been Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €3,09
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 31

Bekijk ons assortiment biologisch lamsvlees

Bij JP Puurvlees kun je biologisch lamsvlees kopen dat wij inkopen bij Eco Fields, Future Foodgroup of Flevolamb: gerenommeerde bedrijven die beide lamsvlees leveren van hoge kwaliteit. Wil je biologisch lamsvlees kopen? Koop dan biologisch lamsvlees bij JP Puurvlees: de online webwinkel die garant staat voor diervriendelijk biologisch lamsvlees van kwaliteit.

Bekijk hierboven ons assortiment voor als je biologisch lamsvlees wilt bestellen. Wij hebben onder andere:

Wanneer is lamsvlees biologisch?

Om vlees biologisch te mogen noemen dient de boerderij aan strenge eisen te voldoen. Zo moeten de lammeren onder meer uitgebreid de ruimte krijgen lekker op de weide te grazen. Biologisch lamsvlees is dan ook grasgevoerd. De boerderijen die het vlees produceren zijn SKAL gecertificeerd. Dat betekent dat de leefomstandigheden van de dieren regelmatig gecontroleerd wordt. De wettelijke eisen voor SKAL certificatie zijn door de EU vastgelegd.

Een heerlijk lamskotelet, lamsrack of lamsbout kopen

Het biologisch lamsvlees dat wij verkopen is afkomstig van Texelse lammeren die niet ouder dan 12 maanden zijn. Dit betekent dat de lammeren al ietsje ouder zijn en hun aaibare fase al voorbij zijn. Ze hebben een mooi en vrij leven gehad. Het vlees van de dieren is makkelijk verteerbaar en heeft een mooie en karakteristieke smaak. Vlees als lamskotelet en een lamsbout is ideaal om te bakken, maar sommige stukken lamsvlees kunnen ook gestoofd of gebraden worden. Of wat dacht je van een heerlijk lamsrack uit de oven?

Voedingswaarden van biologisch lamsvlees

Lamsvlees is licht verteerbaar vlees dat een rozige kleur heeft. Het heeft een eigen karakteristieke smaak en voorziet je lichaam ook van belangrijke voedingsstoffen. Lamsvlees is relatief mager vlees en is dus niet zo vet. Wel is het rijk aan eiwitten die je lichaam goed kan gebruiken. Ook bevat biologisch lamsvlees veel vitamine B2 en B12, en ook redelijk wat vitamine B1, B3 en B6. Daarnaast bevat het vlees een goede dosis kalium, fosfor, selenium en zink. Lamsvlees draagt dus veel bij aan het halen van diverse aanbevolen dagelijkse hoeveelheden en past in een gevarieerd voedingspatroon.

Biologisch lamsvlees bewaren

Vlees dient altijd op de juiste manier bewaart te worden. Zo blijft het langer vers en krijgen schadelijke bacteriën geen kans. Voor lamsvlees geldt dat je het in de koelkast 3 tot uiterlijk 4 dagen kunt bewaren, waarbij de ideale koelkasttemperatuur tussen de 2 en 5 graden Celsius ligt. Het is ook mogelijk om het vlees direct na aankoop in te vriezen. Je kunt het dan wel tot 9 maanden bewaren. Doe dit wel zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling.

Biologisch lamsvlees bereiden

Biologisch lamsvlees kun je op allerlei verschillende manieren bereiden. Bakken in een koekenpan, grillen, of braden in de oven. De perfecte manier verschilt per stukje vlees en het recept dat je volgt. Lamskoteletjes, lamskroontjes en lamsbouten kun je goed bakken. Het lekkerste is om dit vlees rosé te serveren, waarbij de binnentemperatuur 60 tot 65 graden Celsius is. Qua kruiden is een beetje peper en zout al voldoende!

Vandaag besteld, morgen al in huis

Als je biologisch lamsvlees bij JP Puurvlees vandaag voor 12:00 uur nog bestelt, heb je het morgen al in huis. Wij leveren door middel van gekoeld transport. Zo komt het vlees dat je besteld hebt dus altijd vers en op tijd bij je aan.

Levering door heel Nederland en Vlaanderen

Wij kunnen je bestelling aan de deur leveren, of je kunt deze bij onze fysieke winkel in Nunspeet komen ophalen. Onze bezorgers rijden door heel Nederland en delen van België om bestellingen te leveren.

Plaats direct je bestelling en geniet van biologisch lamsvlees!

Loopt het water je in de mond bij de gedachte aan mals biologisch lamsvlees? Plaats dan direct je bestelling bij JP Puurvlees. Maak je keuze en voeg de gewenste hoeveelheid toe aan het winkelwagen. Bij ieder product wordt aangegeven om hoeveel gram vlees het steeds gaat. Nog vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer