Heerlijk biologisch kalfsvlees

Ben je in de markt voor biologisch kalfsvlees? Dan ben je bij online slager JP Puurvlees aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk heerlijk biologisch kalfsvlees van Nederlandse bodem (Farm Fields in Wekerom). Dit kalfsvlees is van zeer goede kwaliteit en op verantwoorde wijze geproduceerd.

In onze webshop vind je uiteenlopende soorten biologisch kalfsvlees, van kalfsrollade tot kalfsbrisket en van cote du boeuf van het kalf tot complete kalfsvleespakketten. Al dit vlees heeft een heerlijke, intense smaak. Probeert het eens en merk het verschil!Kalfsgehakt Bio

Kalfsgehakt Bio

Per 100 gram:  €2,35
Kalfsoester Bio

Kalfsoester Bio

Per 100 gram:  €4,29
Kalfsriblappen Bio

Kalfsriblappen Bio

Per 100 gram:  €2,93
Kalfsschenkel Bio

Kalfsschenkel Bio

Per 100 gram:  €2,50
Kalfsschnitzel Bio

Kalfsschnitzel Bio

Per 100 gram:  €3,99
Kalfsstoofvlees Bio

Kalfsstoofvlees Bio

Per 100 gram:  €2,99
Kalfssukadelappen Bio

Kalfssukadelappen Bio

Per 100 gram:  €3,68
Cote du boeuf van het kalf Bio  (750 gram)
Kalfs rib-eye Bio

Kalfs rib-eye Bio

Per 100 gram:  €4,29
Kalfsbavette Bio

Kalfsbavette Bio

Per 100 gram:  €3,53
Kalfsbrisket Bio

Kalfsbrisket Bio

Per 100 gram:  €2,76
Kalfsentrecote Bio

Kalfsentrecote Bio

Per 100 gram:  €4,69
Kalfsrollade Bio  (500 gram)

Kalfsrollade Bio (500 gram)

Per 100 gram:  €3,40
Kalfsrollade Bio (1000 gram)

Kalfsrollade Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €33,99
kalfsshortribs Bio

kalfsshortribs Bio

Per 100 gram:  €2,73
Kalfsvleespakket Bio

Kalfsvleespakket Bio

Per stuk:  €150,00
Kalfsvleespakket Bio (10 kg)

Kalfsvleespakket Bio (10 kg)

Per stuk:  €295,00
Cote du boeuf van het kalf (ca. 1000 gram)
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 30

Wat is biologisch kalfsvlees eigenlijk?

Over de termen ‘biologisch’, ‘natuurvlees’ of ‘grasgevoerd’ wil nog wel eens verwarring ontstaan. Ons kalfsvlees is biologisch, wat betekent dat het wordt geproduceerd met respect voor de kalveren, milieu en natuur. De dieren krijgen bijvoorbeeld veel leefruimte, stro en mogen vaker naar buiten dan ‘normale’ kalveren. Ook krijgen ze biologisch voer en wordt er voorzichtig omgesprongen met het gebruik van antibiotica. In het geval van onze kalveren lopen de dieren altijd buiten (wanneer het weer dit toelaat) en krijgen ze een gevarieerd rantsoen. Hierdoor is ons kalfsvlees niet alleen heerlijk, maar ook verantwoord en eerlijk.

Waarom JP Puurvlees?

Online biologisch vlees kopen bij ons heeft meerdere voordelen:

  • Wij zijn gespecialiseerd in biologisch vlees
  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Voor het middaguur besteld? Vlees morgen in huis
  • Bezorging met diepvries of gekoeld transport
  • Spaar online voor een gratis Victorinox messenset en/of BBQ attributen
  • Volg je bestelling via versenfijn.nl

Biologisch kalfsvlees kopen bij online slager JP Puurvlees

Kortom, als je hier kalfsvlees koopt weet je zeker dat je heerlijk en 100% eerlijk kalfsvlees van zeer goede kwaliteit koopt. Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende soorten biologisch kalfsvlees:

Bestellen

Zodra jij je keuze hebt gemaakt druk je op de groene bestelknop. Controleer ondertussen of je inderdaad de verpakking met het juiste gewicht (aantal gram) hebt gekozen. Zodra je dit hebt gedaan klik je op ‘afrekenen’ om naar de kassa te gaan. Betalen gaat eenvoudig via iDeal of overschrijving, ook zonder te registreren. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag.

Binnen één werkdag in huis

Bestel je voor dinsdag of vrijdag 12:00? Dan leveren we het vlees de volgende dag nog, met uitzondering van bestellingen in het weekend en op feestdagen. Dit doen we met gekoeld transport, zodat het vlees altijd vers geleverd wordt. Je kunt zelf kiezen op welke dag je het vlees wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in de biologische slagerij in Nunspeet. Bekijk hiervoor onze openingstijden.

Ook voor ander biologisch vlees

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor andere producten. Denk hierbij aan biologisch BBQ vlees, kip en kalkoen, rundvlees, diverse hamburgers, angus rundvlees, worst, vleeswaren, geitenvlees, vleespakketten en wild en gevogelte. Hiernaast bieden we ook catering en workshops aan.

Kalfsvlees bereiden? Dat doe je zo!

Biologisch kalfsvlees kan op verschillende manieren worden bereid. Welke manier het beste is hangt natuurlijk af van het vlees. Neem bijvoorbeeld kalfsentrecote – dit is te grillen, bakken op de BBQ, roosteren of te bereiden in de oven. Er is dus niet één manier om het vlees te bereiden. Wel is het slim om het vlees zo’n 30 minuten op kamertemperatuur te laten komen voor het bakken en het niet in te zouten. Dit zorgt er namelijk voor dat het vlees minder sappig wordt.

Biologisch kalfsvlees kopen: bestel eenvoudig en snel

Wil je online biologisch kalfsvlees kopen? Kies dan een (of meerdere) heerlijke stukken vlees uit en bestel ze direct! Is je iets nog onduidelijk? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op (06) 51 08 589 43.

Lees meer