Online Geitenvlees kopen

Wil je graag biologisch geitenvlees kopen? Vind je dierenwelzijn belangrijk en ben je daarom op zoek naar biologisch geitenvlees? Al het vlees dat wij verkopen bij JP Puurvlees is biologisch: wij vinden, net als jij, dat het respect voor het milieu en het welzijn van dieren nooit uit het oog mag worden verloren. Daarom verkopen wij bij JP Puurvlees alleen biologisch vlees van de beste kwaliteit. Zo ook ons biologische geitenvlees! Geitenvlees is afkomstig uit Lunteren


Geitenrack  Bio (500 gr)

Geitenrack Bio (500 gr)

Per 100 gram:  €5,19
Geitenrack  Dry-Aged Bio (300 gr)

Geitenrack Dry-Aged Bio (300 gr)

Per 100 gram:  €6,90
Geitenschenkel  Bio

Geitenschenkel Bio

Per 100 gram:  €2,10
Geitenkotelet Bio

Geitenkotelet Bio

Per 100 gram:  €3,09
Geitenkotelet Dry-aged  Bio

Geitenkotelet Dry-aged Bio

Per 100 gram:  €4,20
Geitenprocureur  Bio

Geitenprocureur Bio

Per 100 gram:  €2,90
Geitenstoof met bot gegaard  Bio

Geitenstoof met bot gegaard Bio

Per 100 gram:  €2,85
Geit Heel BIO

Geit Heel BIO

Per stuk:  €480,00
Geitenbot  Bio

Geitenbot Bio

Per 100 gram:  €0,90
Geitenbouillon/fond Bio

Geitenbouillon/fond Bio

Per stuk:  €7,49
Geitenbout met been BIO

Geitenbout met been BIO

Per 100 gram:  €2,49
Geitenbout zonder been Bio  (500 gram)

Geitenbout zonder been Bio (500 gram)

Per 100 gram:  €2,79
Geitenfilet Bio

Geitenfilet Bio

Per 100 gram:  €6,20
Geitengehakt Bio

Geitengehakt Bio

Per 100 gram:  €2,40
Geitenhaasje Bio

Geitenhaasje Bio

Per 100 gram:  €7,50
Geitenschouder met Been  Bio

Geitenschouder met Been Bio

Per 100 gram:  €2,39
Geitenspareribs BIO

Geitenspareribs BIO

Per 100 gram:  €1,99
Geitenstoofvlees Bio

Geitenstoofvlees Bio

Per 100 gram:  €2,69
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18

Gezond biologisch geitenvlees kopen

Wist je dat biologisch geitenvlees gezond is? Het is een stukje vlees dat erg mager is en dus weinig vet bevat: gemiddeld slechts 3 gram per 100 gram biologisch geitenvlees! Dit is aanzienlijk minder dan bijvoorbeeld rundvlees. Ook het aandeel aan verzadigde vetten is erg laag. Verder bevat geitenvlees relatief weinig cholesterol, veel ijzer en veel eiwitten. Zeker voor de sportievelingen, die wel wat extra eiwitten kunnen gebruiken, is geitenvlees dus een goede toevoeging aan het voedingspatroon.

Duurzaam

In Nederland is biologisch geitenvlees nog niet heel populair. De biologishe bokjes worden dan ook niet specifiek gefokt om het vlees te kunnen verkopen. Het zijn ‘bijproducten’ van de productie van melk door melkgeiten. Om het toch te kunnen verkopen wordt het vlees daarom vaak aan het buitenland verkocht, aan landen waar geitenvlees geliefder is. Mocht dat niet lukken, dan wordt het vlees in diervoeding verwerkt. Dat is natuurlijk zonde van vlees dat verder duurzaam geproduceerd is. Biologisch geitenvlees kopen is in het kader van duurzaamheid dus een goed alternatief voor ‘gebruikelijker’ vlees!

Geitenvlees kopen dat biologisch geproduceerd is

Het geitenvlees dat je bij JP Puurvlees kunt kopen is biologisch geproduceerd. Het is vlees dat geproduceerd is door bedrijven die SKAL gecertificeerd zijn. Dit is een certificaat dat de biologische productieketen bewaakt en strenge eisen hanteert. Wanneer je SKAL gecertificeerd vlees koopt, ben je dus gegarandeerd van biologisch vlees dat duurzaam geproduceerd is. De dieren hebben volop ruimte gehad om te bewegen en een goed leven gehad. Ook is veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke landbouw praktijken, die de biodiversiteit in de omgeving bevorderen. Er worden verder geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Biologisch geitenvlees kopen: smaakvol stukje vlees

Hoewel je mensen in Nederland nog minder snel biologisch geitenvlees zult zien kopen, wordt het vlees in andere landen echt als een delicatesse gezien. Het is namelijk een heerlijk smaakvol stukje vlees. Zo wordt het vlees onder meer veel gegeten in Zuid-Europa, het Midden-Oosten, de Antillen, Indonesië, Mexico, India en Afrika.

Voor 12 uur besteld, biologisch geitenvlees de volgende dag in huis

Wil je jouw geitenvlees kopen en snel in huis hebben? Dan moet je zeker bij JP Puurvlees bestellen. Wij leveren namelijk jouw bestelling de volgende dag al thuis, mits je die de dag ervoor voor 12 uur besteld hebt. Overigens ben je ook van harte welkom bij onze fysieke winkel in Nunspeet om je bestelling op te komen halen.

Biologisch geitenvlees geleverd door heel Nederland en delen van België

Of je nu in Nederland woont of in Vlaanderen, in beide gevallen is biologisch geitenvlees kopen bij JP Puurvlees geen probleem. Wij komen namelijk graag bij je langs om je bestelling af te leveren, zowel in Nederland als in België. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat het vlees vers is. Daarom maken we gebruik van gekoeld en diepvries transport. Hierdoor komt jouw bestelling met 100% zekerheid vers aan.

Meer weten over het kopen van biologisch geitenvlees?

Wil je meer weten over de kwaliteit of oorsprong van ons biologisch geitenvlees, of het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  06-51085943, per  e-mail en via het contactformulier op onze website.

Lees meer