Biologische Eend  

Biologische eend bestellen? Misschien loopt het water je in de mond, als je denkt aan een gerecht met biologische eend. Dan ben je bij JP Puurvlees aan het juiste adres. JP staat voor Jaap van der Plas, de vierde generatie van een familie van slagers. In 2011 besloot ons bedrijf alleen vlees te willen verkopen van dieren die op een diervriendelijke manier worden gehouden. Ontdek hoe eenvoudig biologische eend kopen is via onze webshop en zet iets speciaals op tafel.Eendenbout BIO

Eendenbout BIO

Per 100 gram:  €3,98
Confit de Canard biologisch 2 stuks
Eendenborstfilet BIO

Eendenborstfilet BIO

Per 100 gram:  €7,23
Hele Eend Bio

Hele Eend Bio

Per stuk:  €55,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Biologische eend kopen in de webshop

Met de biologische eendenbout uit ons eigen land heb je een puur product waarmee jij je tafelgenoten eens goed kan verrassen. Je bestelt biologisch eendenvlees simpel en snel in onze webshop. Ook een hele eend en een eendenborstfilet behoren tot de mogelijkheden. JP Puurvlees bezorgt je bestelling de volgende dag al bij je thuis door heel Nederland.

Geniet van de volgende voordelen:

  • Ambachtelijk vlees met een hoge kwaliteit, doordat de dieren een goed leven hebben gehad
  • Wij beschikken over het Skal-keurmerk
  • Korte lijnen tussen boeren, slager en klant
  • Gekoeld en diepvriestransport door heel Nederland

Zachte, malse biologische parelhoen

Klanten die onze parelhoen bio geproefd hebben, zijn het erover eens: dit moet je geproefd hebben. Het smaakvolle vlees heeft een fijne structuur en verwerk je in heerlijke gerechten. Je kan bij ons altijd rekenen op hoogwaardig vlees, aangezien wij werken met korte lijnen. Zo weet je waar je vlees vandaan komt, dat het voedsel van de dieren puur natuur is en dat het goed zit met dierenwelzijn.

Via gebruiksvriendelijke webshop biologische parelhoen kopen

Heb je interesse in biologische parelhoen? Als je eenmaal je aankoop gedaan hebt via onze webshop, dan volg je je bestelling eenvoudig via versenfijn.nl. Onze ervaring met ambachtelijk vlees gaat terug tot 1924. Sinds 2011 kan je bij ons online biologische parelhoen kopen via de webshop. Wij hebben het keurmerk voor de verkoop van biologisch vlees en bij de productie van ons vlees worden milieu, natuur en dieren dan ook gerespecteerd.

Zelf afhalen? Kom naar de biologische slagerij in Nunspeet

Naast een webshop hebben wij sinds 2013 ook een biologische slagerij in Nunspeet. Je kan dus zelf kiezen wat je het makkelijkst vindt: je bestelling van eend en parelhoen thuis laten bezorgen of zelf ophalen in Nunspeet. Wees goed voor jezelf, voor dieren en het milieu en eet biologische eend en parelhoen.

Lees meer