Dry-Age Angus Entrecote Bio (300 gram)
Dry- Age Angus cote du boeuf Bio

Dry- Age Angus cote du boeuf Bio

per 100 gram: € 7,49

Dry- Age Angus Ribeye  Bio

Dry- Age Angus Ribeye Bio

per 100 gram: € 6,99

Dry- Age Ribeye  Bio

Dry- Age Ribeye Bio

per 100 gram: € 6,19

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Dry Age Rundvlees

Dry Age Rundvlees

Biologisch DRY AGED VLEES

Dry aged biologisch vlees is echt iets bijzonders. Tijdens het droog proces wordt het vlees gerijpt, zodat er nog meer smaken ontwikkelen. Doordat het vlees donkerder wordt aan de buitenkant, gaat u voor een maximale smaak. Het Biologisch dry aged vlees bereidt u het best rood of rosé, om op die manier de smaken optimaal naar voren te laten komen. JP Puurvlees heeft het lekkerste biologische vlees, voor een bijzondere smaakervaring.

 
TRAKTEER UZELF OP EEN BIJZONDER PRODUCT: KIES VOOR BIOLOGISCH DRY AGEDVLEES

Bij biologisch dry aged vlees verdampt het vocht langzaam uit het biologisch vlees, waardoor er een geconcentreerde en gerijpte smaak ontstaat. Het biologisch dry aged vlees ziet er na 21 dagen drogen prachtig rood uit en is extreem zacht van structuur. Vervolgens bakt u het geheel even en geniet u met volle teugen van dit biologisch product. Ervaar het lekkerste biologisch rundvlees en ontdek de smaken die u nooit eerder ervaarde.

 

BESTEL EENVOUDIG HET LEKKERSTE VLEES BIJ DE ONLINE SLAGER JP PUURVLEES

Kies eens voor een nieuwe smaaksensatie en probeer biologisch dry aged vlees. Bestel vandaag nog online uw vlees en geniet morgen al van de intense en gerijpte stukken biologisch vlees.Nog vragen?

U kunt bij ons terecht voor:


Biologisch Aberdeen Angus vlees

Biologisch varkensvlees

Biologisch lamsvlees

Biologisch kip en kalkoen

Biologisch limousine rundvlees