Biologisch Aberdeen Angus Rundvlees Gras Gevoerd.

Ben je op zoek naar biologisch Aberdeen Angus rundvlees? Op deze pagina vind je het complete bio assortiment dat wij van JP Puurvlees kunnen aanbieden van dit speciale rundveeras. Je kunt bij ons onder andere de volgende Aberdeen Angus vleessoorten bestellen: Angus riblappen bio, Angus kogelbiefstuk bio, Angus entrecote bio en Angus doorregen runderlappen bio. Dit biologisch rundvlees is afkomstig van Angus runderen die een natuurlijk leven hebben geleid bij Boerderie Bewust in Zuid-Limburg.


Angus Beef Jerky Bio

Angus Beef Jerky Bio

Per 100 gram:  €9,00
Angus Doorregen runderlappen Bio

Angus Doorregen runderlappen Bio

Per 100 gram:  €2,35
Angus kamado BBQ pakket Bio

Angus kamado BBQ pakket Bio

Per stuk:  €88,80
Angus Riblappen Bio

Angus Riblappen Bio

Per 100 gram:  €2,50
Angus stooflapjes gegaard Bio

Angus stooflapjes gegaard Bio

Per 100 gram:  €2,89
Angus Entrecote Bio (300 gram)

Angus Entrecote Bio (300 gram)

Per 100 gram:  €3,95
Angus runderrollade  Bio (1000 gram)

Angus runderrollade Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €3,36
Angus Kogelbiefstuk Bio

Angus Kogelbiefstuk Bio

Per stuk:  €4,68 €5,31
Angus Bavette Bio(500 gram)

Angus Bavette Bio(500 gram)

Per 100 gram:  €3,39
Angus Picanha  Bio (1500 gram)

Angus Picanha Bio (1500 gram)

Per 100 gram:  €3,40
Angus Skirt Steak Bio

Angus Skirt Steak Bio

Per 100 gram:  €3,10
Angus Bavette Bio (1000 gram)

Angus Bavette Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €3,39
Angus Cote de boeuf Bio  (1000 gram)

Angus Cote de boeuf Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €4,06
Angus Cote de boeuf Bio  (1500 gram)

Angus Cote de boeuf Bio (1500 gram)

Per 100 gram:  €4,06
Angus Brisket  Bio (1000 gram)

Angus Brisket Bio (1000 gram)

Per stuk:  €20,56 €25,69
Angus Brisket  Bio (1500 gram)

Angus Brisket Bio (1500 gram)

Per stuk:  €30,85 €38,54
Angus burgers Bio

Angus burgers Bio

Per 100 gram:  €2,50
Angus Delmonico-steak Bio

Angus Delmonico-steak Bio

Per 100 gram:  €3,96
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 44

Biologisch Aberdeen Angus bestellen bij JP Puurvlees

Aberdeen Angus is een populair runderras, vooral de Angus beef burgers zie je vaak in de Nederlandse supermarkten en worden geregeld voorgeschoteld. Wil je ook een keer de andere vleessoorten proberen, maar dan wel de biologische varianten? Bestel dan het biologisch Aberdeen Angus rundvlees dat jij lekker vindt in onze webshop.

Het Aberdeen Angus ras

Het Aberdeen Angus ras komt oorspronkelijk uit het oosten van Schotland, tussen de Noordzeekust en het Hoogland. De naam van het ras is afkomstig van de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Naast de officiële naam Aberdeen Angus worden ook wel de namen Black Angus, Red Angus of kortweg Angus gebruikt. De Angus runderen hebben geen hoorns en hun vacht is zwart of rood van kleur.

De kalveren worden op natuurlijke wijze geboren en de moederdieren hebben meer dan voldoende melk voor hun kalveren. Het zijn gemoedelijke dieren die nog dicht bij de natuur staan.

Volle smaak en lekker mals

Biologisch Aberdeen Angus rundvlees is van uitstekende kwaliteit. Dit komt door de volle smaak en de malsheid, die te danken is aan de lichte ‘marmering’. Wat dit is? Marmering zijn hele dunne draadjes die door het rode vlees lopen en de heerlijke, karakteristieke smaak vasthouden. Bovendien is na het braden het vlees nog steeds zacht en sappig. Deze goede eigenschappen van de Aberdeen Angus koeien worden wereldwijd geroemd. Het vlees is dan ook vaak bij de betere restaurants te vinden.

Boerderie Bewust

Het biologisch Aberdeen Angus rundvlees dat wij verkopen komt van mannelijke runderen die leven op de biologische boerderij Boerderie Bewust. De dieren leven het gehele jaar buiten in de bloem- en kruidenrijke graslanden van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Daardoor zijn ze sterk en gezond, en genieten de koeien van een natuurlijke levenswijze in een ruime en rustige omgeving.

Biologisch voer

De Aberdeen Angus runderen eten alleen biologisch voer, omdat ze grazen in de vrije natuur. De grasvelden in Zuid-Limburg zijn rijk aan diverse gras-, kruiden-, en bloemensoorten die uitermate geschikt zijn voor het Angus-rund. Boerderie Bewust onderhoudt hun weides zelf op geheel biologische wijze. Zo worden ongewenste kruiden handmatig bestreden (zonder schadelijke stoffen voor het milieu) en vindt uitsluitend natuurlijke bemesting plaats. Om in de winter genoeg biologisch voer op voorraad te hebben, maait de boer zijn grasvelden en slaat dit voer op in speciaal geperste pakken.

Op biologische wijze verwerkt

Boerderie Bewust verzorgen hun Aberdeen Angus runderen met passie. Het op bewuste wijze omgaan met de verzorging vertaalt zich in de kwaliteit en pure smaak van het biologisch Aberdeen Angus rundvlees. De koeien worden op biologische wijze geslacht en het vlees wordt op een biologische wijze verwerkt, dus zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

Bestel biologisch Aberdeen Angus direct in onze webshop

Heb je zin in een Angus skirt steak bio of Angus ossenhaas bio? Je bestelt dit vlees en ander biologisch Aberdeen Angus rundvlees in de webshop van de biologische slager JP Puurvlees. Als je voor 12.00 uur een bestelling plaatst, kunnen we het doorgaans de volgende dag aan je deur leveren. Je ontvangt vers vlees, omdat we gebruik maken van gekoeld en diepvries transport.

Neem gerust contact op als je een vraag hebt of meer informatie wilt ontvangen over het biologisch vlees dat wij aanbieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-51085943.

Lees meer