Lamsbout zonder been Bio (1000 gram)

De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan zowel met als zonder bot worden bereid.  Je braadt de bout het beste in de oven of in een grote pan of barbecue met deksel. Met bot wordt de bout weliswaar lekkerder, maar zonder bot is de bereidingstijd korter. Wanneer de slager het bot verwijdert, bindt hij de bout met een speciaal touw  op zodat het vlees niet uit elkaar valt. 

Bereidingswijze

60 tot 75 minuten braden

Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De kerntemperatuur moet circa 70°C bedragen. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst. 

recepten lamsbout

Lamsbout zonder been Bio (1000 gram)
€ 28,90
  • Lamsbout zonder been Bio (1000 gram)

De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan zowel met als zonder bot worden bereid.  Je braadt de bout het beste in de oven of in een grote pan of barbecue met deksel. Met bot wordt de bout weliswaar lekkerder, maar zonder bot is de bereidingstijd korter. Wanneer de slager het bot verwijdert, bindt hij de bout met een speciaal touw  op zodat het vlees niet uit elkaar valt. 

Bereidingswijze

60 tot 75 minuten braden

Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De kerntemperatuur moet circa 70°C bedragen. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst. 

recepten lamsbout

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Lamsbout zonder been Bio (1000 gram)

  • Model: lamsbout zonder been
  • Spaarpunten: 29
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 1000 gram

    € 28,90


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Lamsbout